Peek-a-boo!

Uskomatonta, vasta äskenhän istuin terassilla pyykkinarujen alla nauttien auringonpaisteesta; nyt on totuteltava kouluun ja syyssateisiin.

Onnekseni ensimmäinen jakso sisältää vain kivoja aineita; historiaa, englantia, espanjaa ja kuvista. Päivät eivät ole puuduttavan pitkiä, ja hyppytunteja kyllä riittää nokosia varten, jos yöunet jäävät liian lyhyiksi. Mikä parasta, koko lukuvuoteeni sisältyy vain kaksi kurssia matikkaa. Jihuu!

Asuntoni on sama kuin viime vuonna, ainoastaan huone on vaihtunut. Ekan koulupäivän jälkeen hankimme kaverin kanssa Tuurista koristetyynyjä antamaan väriä matalaan majaani. Unelmoin vielä valkeasta karvamatosta; valitettavasti kaikki Keskisellä myynnissä olleet maksoivat enemmän kuin kukkaroni olisi kestänyt. Äitin keltainen räsymatto kuitenkin pelastaa tilanteen, ja tältä huoneeni loppujen lopuksi näyttää:

asunto%21%20009-normal.jpg

asunto%21%20011-normal.jpg

asunto%21%20010-normal.jpg

Ja kyllä, lainasin kirjastosta pari levyä Björkiä!
 

Sateen tuomaa harmautta piristää toinenkin islantilaisartisti, Ólafur Arnalds, jota isäni suositteli minulle pari päivää sitten. Mielettömän kaunista ja romanttista taustamusiikkia, olen tainnut kuunnella tämän levyn jo kolmesti.
http://www.youtube.com/watch?v=KRrX80qdaTI

 

Näihin kuviin ja tunnelmiin jäämme tällä kertaa! u v u