Näin helteiden kunniaksi katsoin parhaaksi päivittää blogini edes kerran kesässä ettette menetä minuun uskoanne~

Loma on valitettavasti jo melkein ohitse kohdallani, sillä 7. heinäkuuta alkavat kesätyöt apteekissa. Parin viikon päästä edessä on kuitenkin kauan odoteltu Animecon (kyllä, aion osallistua vaikka cossin teko onkin hieman tökkinyt ja peruukkiakin jouduimme hiukan tuunaamaan) ja myöhemmin toivottavasti Ihmemaa-aiheiset teekutsut Saarijärvellä.

Takana ovat ihanat kaksi viikkoa poikakaverin kanssa - seuraavaksi saankin odotella sitä kuuluisaa armeijaleskeyttä. Saimme Larin kanssa parissa päivässä läpäistyä ehkä parhaan tuntemani pelin: Alice - Madness Returns. Joskin PC-kontrollit olivat nakkisormilleni liikaa, joten tyydyin katselemaan vierestä ja silloin tällöin antamaan enemmän tai vähemmän viisaita ohjeistuksia (tai suorittamaan muutamia tasohyppelyitä).

doll%20girl-normal.jpg

Näiden saatanoiden kanssa tanssiminen ei tosiaan paljoa huvittanut.

Lisäksi pelasimme läpi Crooked Manin sekä latasimme demoversion unimaailmoihin sijoittuvasta Yume 2kkista, joka vaikutti heti kättelyssä aivan yhtä himmeältä kuin edeltäjänsäkin.

Eilinen kului nopeasti Saarijärven markkinoilla. Mukaan tarttui mm. Hell Bunnyn mekko ja hipihtävät lökäpöksyt ~

hell%20yeh%20001-normal.jpg

hell%20yeh%20003-normal.jpg

Oli hirmuisen kivaa nähdä tuttuja kasvoja pitkästä aikaa. Joskin sanon nyt vuorostani, että tiettyjen henkilöiden käytös ihmetyttää - ehkä onkin helpompaa avautua facebookiin ja varoittaa kavereitani kaksinaamaisuudestani, kuin puhua suoraan tai ehdottaa sovintoa. Mutta kukin tavallaan, itse olen jo oppinut valitsemaan, millaisille ihmisille huomiotani jaan.

Tähän on kai parempi lopettaa tällä kertaa ja hyödyntää vapaa-aikaani lukemalla terveystietoa syksyn kirjoituksia varten. Kiitos kärsivällisyydestänne!