Juu elikkäs!

Koeviikon loppumisen kunniaksi lukiolaiset pääsivät ilmaiseksi elokuviin katsomaan Mahtavaa Ozia. Minulla ei elokuvasta ollut niin minkäänlaista ennakkokäsitystä, mutta ajattelin että tsekataan kumminkin kun koulun piikkiin pääsee.

  Oz oli visuaalisesti kaunis, mutta itse tarina ei erityisemmin sykähdyttänyt, varsinkaan loppupuolella. Päähenkilö oli suurimmaksi osaksi raivostuttava naistennuoleskelija joka keräsi pisteitä ainoastaan olemalla suht hyvännäköinen. Sivuhenkilöt, kuten esimerkiksi supersuloinen posliinityttö, olivat omasta mielestäni paljon viehättävämpiä. Yhteenvetona luonnehtisin elokuvaa yhden kerran piristäväksi kokemukseksi, mutta en välttämättä katsoisi toiste.

  Nnoh! Illalla oli sitten kauhuleffan vuoro. Päädyin jo aikaa sitten mainoksen uhriksi nähtyäni Guillermo Del Toron nimen Mama-elokuvan julisteessa.
  Jälkeenpäin on vaikea sanoa kuuluiko kaikki se kiljuminen elokuvasta vai yleisön joukosta. Oli miten oli, leffa piti mukavan housuunpaskomistunteen yllä aina erikoiseen loppuratkaisuun asti. Suosittelen katsomaan, mikäli hermot kestävät. Itseäni jännitti välillä niinkin paljon että kaadoin popcornit parin viekussa istuvan syliin. Sori!

 

 Also, pyörähdinpä taas eilen Tuurissa tuhlaamassa rahojani ja löysin mm. tosi suloiset kukalliset sukkikset~

IMG_4511-normal.jpg
 

  Tällainen postaus tällä kertaa~ See ya soon! o/