Satuin huomaamaan että viimeisimmästä kirjoituksestani on kulunut jo kuukausi. Pahoittelen laiskuuttani!

Joka tapauksessa, kesä on alkanut aika pitkälti töiden merkeissä, toisin sanoen apteekin kassan takana. Puurtamista on jäljellä vajaat kaksi viikkoa, joiden jälkeen onkin aika keskittyä heinäkuussa järjestettävään Kuopion Animeconiin.

Tyttöystäväni on osoittanut herttaisuuttaan ompelemalla cosplaypukuani, tilaamalla hahmolle kuuluvan peruukin ja varaamalla meille kohtuuhintaisen hotellin läheltä conpaikkaa. Puvustani puuttuvat tällä hetkellä vain kengät ja piilolinssit, mutta nekin ovat pian matkalla hellään huomaani!
 Odotan kuitenkin kauhulla conia edeltävää yötä, jollaisina minulla on tapana nähdä unta jossa kaikki mahdollinen menee pieleen: peruukki unohtuu, liput hukkuvat, puku turmeltuu jne. Tähän asti kaikki conit ovat kuitenkin sujuneet kauhukuvien vastaisesti hienosti, joten toivottavasti tämäkin.


Mitäpä muuta?

Kesäistä tyyliäni täydentääkseni olen innostunut pitämään huiveja. Sitominen tapahtuu vähän miten sattuu, ja noh, luultavasti on myös sennäköinen. Netistä löytyvissä ohjeissa kaikki rievut ovat malliltaan toisenlaisia kuin omani, mutta tiedänpähän ainakin mitä metsästää Saarijärven markkinoilla.

huivip%C3%A4%C3%A4%20010-normal.jpg

 

Viikon suunnitelmissa venereissu läheiseen saareen, sekä juhannusaatto Mansikkaniemessä feat. piknik ja mahdollinen seuralainen~

Lopetan postauksen tyylikkäästi kolmeen ehdottomaan teemabiisiini tälle kesälle!

http://www.youtube.com/watch?v=Ac08rCzDUB0
 

http://www.youtube.com/watch?v=ZbLXI_Los-8


http://www.youtube.com/watch?v=hT4mpQAHDBc