Edellisestä kirjoituksestani on päässyt kulumaan jo jonkin aikaa, mutta onpahan enemmän kerrottavaa!

 

Ensinnäkin, olin onnekas ja sain klaarattua matikan uusinnassa itseni hyväksytyksi. Voin vakuuttaa, että oli helpottavaa jo pelkästään saada koe pois mielestään kun oli koko alkuviikon puurtanut itku silmässä ja vinkunut että ei jumalauta, ei tästä mitään tule.
  Kevään viimeinen jakso on jo puolessavälissä. Mielenkiintoista opiskella terveystiedon ohella kolmea eri kieltä, mutta eiköhän se tästä. Englanti sujuu mutkattomasti, espanja kohtuuhyvin, ruotsissa hieman ahkeroimisen varaa. Så jag måste kämpa!

  Lisäksi (kuten aika moni on varmasti huomannut) olen löytänyt itselleni uuden lempparielokuvan.

rise-of-the-guardians-movie-quotes-norma

 

  Älkää yhtään naurako siellä, olen valehtelematta katsonut tämän varmaankin viisi kertaa.    
  
  Koska pupu. Hemmetin karismaattinen, bumerangeja heittelevä pääsiäispupu.

  No okei, jos totta puhutaan niin jokainen leffassa esiintyvä hahmo luo omanlaisensa säväyksen tarinaan. Lapsuuden sankarit heräävät henkiin ja tuovat mukanaan ihmetystä, unelmia, toivoa, ja tottakai hauskanpitoa. Ainoastaan Joulupukin venäläisaksentti saattaa herättää kiukkua suomalaiskatsojissa.
  Taitavasti toteutetut visuaaliset tehosteet ja upea musiikki pitävät huolen siitä, että elokuva nostattaa esiin niin kylmiä väreitä kuin ihastustakin. Ihan tosi, jos zoomatusta pysäytyskuvasta näkyvät hahmon käden verisuonet, voi olla aika varma, että tähän on panostettu.

Suosittelen Rise of the Guardiansia (suomeksi Viisi legendaa) kaikenikäisille elokuvien ystäville. Olen nyt katsonut tämän paitsi muutaman kaverin, myös äidin kanssa.

Mutta nyt muihin uutisiin~


  Kesätyöneitsyyteni tulee päättymään, sillä pääsin tekniikan puolen hommiin apteekille. Näiden ohella olemme kaverin kanssa suunnitelleet Liisa Ihmemaassa-aiheisia teekutsuja Saarijärvellä, jossa minut tullaan näkemään valkoisena kaniinina. Synttäreihinkin on enää vajaa kuukausi, jipii!
  Heinäkuussa puolestaan ovat luvassa Animecon ja matka Uuteenkaupunkiin rakkaani luokse.
 Jennan synttärit lähestyvät, joten viikonloppu menee todennäköisesti lahjakuvia piirrellessä. Alkuperäissuunnitelmana oli ostaa rakkaalleni Bioshock Infinite, mutta joudun varmaankin lykkäämään ajatusta hieman pidemmälle sen vuoksi että peli maksaa ainakin tällä hetkellä enemmän kuin omassa pussissa on rahaa. I'm sorry, my love!

 

  Takaisin lettujen ja mansikkahillon pariin!