Hola!

Paljon on ehtinyt sattua ja tapahtua viimeisimmän postaukseni jälkeen. On ollut tanssia, kokeita, lomaa, itkua ja parkua ja riemunkiljahduksia (viimeisin eilen tajutessani etten joudukaan uusimaan matikan todennäköisyyskurssia. Sain kutosen.)

  Eilen huomattiin kaverin kanssa, että tanssiliikkeet ovat kuin ovatkin vielä ihan tuoreena hallussa. Hopeanharmaa mekkokin roikkuu yhä kämpän vaatekaapin ovessa hieman rispaantuneen alushameen kanssa. Toivoisin vielä saavani sitä ylläni pitää, vaikka sitten viikonloppuna poikakaverin iloksi. Kun Lari nyt kerran on repeämässä tähänkin suuntaan -- katsottiin hiukan liian tuskalliseksi odottaa pääsiäislomaan asti.


Snapshot_20131224_23.PNG-normal.jpg

Johan tuota pässiä onkin ollut ikävä <3

  Tuntuu vähän siltä, että kevään vaikutus alkaa näkyä erityisesti pukeutumisessa: olen alkanut himoita tyttömäisiä ja lempeän värisiä vaatteita. Haaveilen myös persikansävyisistä hiuksista. Olen jo aiemmin saanut jonkinlaisen kukkaispunkkarin maineen, mutta nyt päätin, että hamuan kaappini täyteen söpöjä hepeneitä.

Snapshot_20140315_36-normal.jpg

En ole muuten pitkiin aikoihin tuntenut oloani niin mukavaksi kuin tuossa asussa! Huomatkaa myös pöydällä kyyhöttävän nallen epäilemättömän ihaileva katse.

Millään en malttaisi odottaa huomiseen. Valitettavasti jännitys tuntuu ja kuuluu vatsanpohjassa: olen laiminlyönyt syömiseni täysin. En iltayhdeksään mennessä ole popsinut muuta kuin aamulla lasillisen vettä ja tölkkitonnikalaa, ja kotiin palattuani gefilusta ja pari vohvelia. Elekää sanoko äiteelle!

Tähän loppuun vielä viikon biisi ~ Lisää hölinöitä tulossa ehkä piankin!

https://www.youtube.com/watch?v=qkW3MsuF0pc